Vloeistofwiel / Oliewiel: -NEBULOSUS- Bekijk groter

Vloeistofwiel / Oliewiel: -NEBULOSUS-

SPVO.107

Nieuw product

Afmeting "VLOEISTOFWIEL / OLIEWIEL": 6' inch = 15,24 cm, Kleuren: Licht Blauw, Donker Blauw en Lila.

Meer details

€ 98,95 Incl. BTW

Meer informatie

Dit effectenwiel "VLOEISTOFWIEL / OLIEWIEL" past in elke projector van het merk "OPTI" en "CREA".

Effectwielen projecteren o.a. in Snoezelruimtes en Feel Good Rooms op wanden en plafonds het wereldberoemde effect van langzaam vloeiende kleuren zoals: het prachtige Olie-Effect, Lavalamp-Effect en Bubble-Effect.

Een Vloeistofwiel / Oliewiel wordt gekoppeld aan een wielmotor welke aan een "OPTI" of "CREA" projector bevestigd is en kan eenvoudig handmatig worden gewisseld.

Het Vloeistofwiel / Oliewiel bestaat uit 3 ronde glasplaten, die deel van 2 kamers uitmaken. In deze parallelle kamers zijn speciale vloeistoffen ingebracht welke langzaam, door o.a. de warmte van de wielmotor, in de mooiste combinaties van vormen en kleuren veranderen.

Indien u op zoek bent naar een ander type effectwiel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in Snoezelen, Aangepaste Producten en Feel Good Rooms, het gewenste effectwiel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

13 andere producten in dezelfde categorie: