"FRIEMEL" BALLEN Bekijk groter

"FRIEMEL" BALLEN

ASBAX101

Nieuw product

  • Afmeting: Lengte 13 cm,
  • Levering: Als set van 3 verschillende gekleurde "FRIEMEL" BALLEN,
  • Onderhoud: Let op! als het product tijdelijk niet wordt gebruikt, kan het oppervlak kleverig geworden als gevolg van vocht. Wij adviseren daarom het product dan te wassen met water en zeep.
  • Therapeutisch: Fijne motoriek, hand-oog coördinatie, aandachtstoename, tactiele stimulatie.

Meer details

€ 68,25 Incl. BTW

Meer informatie

Ieder van ons heeft de noodzaak, om in bepaalde situaties met onze vingers heen en weer te draaien, vooral wanneer we moeten opletten en informatie binnen krijgen via onze zintuigen. Het therapeutische element, bewegen met de vingers, kan er bij helpen dat we de informatie zoals horen en zien beter in ons op nemen. Veel kinderen met leesproblemen kunnen door het bewegen van de verschillende structuren beter hun aandacht richten op wat hen geboden wordt.

Deze "FRIEMEL" BALLEN bestaat uit een set van 3 verschillende gekleurde ballen (een blauwe, een groene en een paarse) en een vulling van diverse hoeveelheden ballen (90%, 60%, 30%), alsmede een goed zichtbare gele bal, welke van de ene transparante bol naar de andere transparante bol bewogen moet worden.

Wanneer de gele bal in de andere transparante bol aangekomen is, hoort men als beloning een plop-geluid.

Elke Friemel-Bal heeft een lus voor de bevestiging aan een sleutelhanger.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

3 andere producten in dezelfde categorie: