"BOLLETJES" BALLEN Bekijk groter

"BOLLETJES" BALLEN

ASBAX104

Nieuw product

Diameter: 9 cm,

Gewicht: 300 gram,

Levering: Per set van 6 "BOLLETJES" BALLEN in verschillende kleuren.

Meer details

€ 71,40 Incl. BTW

Meer informatie

Ieder van ons heeft de noodzaak, om in bepaalde situaties met onze vingers heen en weer te draaien, vooral wanneer we moeten opletten en informatie binnen krijgen via onze zintuigen middels bijvoorbeeld snoezelen.

Het therapeutische element, bewegen met de vingers, kan er bij helpen dat we de informatie zoals horen en zien beter in ons op nemen. Veel kinderen met leerproblemen kunnen door het bewegen van de verschillende structuren beter hun aandacht richten op wat hen geboden wordt.

Deze "BOLLETJES" BALLEN zijn gevuld met kleinere balletjes en een niet-toxische gel. Behalve het leuke geluid wat deze ballen produceren als men er mee schud, wordt men ook aangemoedigd om er in te knijpen, want dan ervaart men het prettige gevoel van de rollende balletjes in de grote bal.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: