"FRIEMEL" BALLEN (26) Bekijk groter

"FRIEMEL" BALLEN (26)

ASBAX102

Nieuw product

  • Afmeting: Lengte 26 cm,
  • Levering: De "FRIEMEL"BALLEN" worden geleverd als set van 3 stuks, LET OP! Op de afbeelding wordt slechts 1 complete Friemel-Bal afgebeeld!
  • Onderhoud: Als het product tijdelijk niet wordt gebruikt, kan het oppervlak kleverig geworden als gevolg van vocht. Wij adviseren daarom het product dan te wassen met water en zeep,
  • Therapeutisch: Fijne motoriek, hand-oog coördinatie, aandachtstoename, tactiele stimulatie.

Meer details

€ 94,85 Incl. BTW

Meer informatie

Ieder van ons heeft de noodzaak, om in bepaalde situaties met onze vingers heen en weer te draaien, vooral wanneer we moeten opletten en informatie binnen krijgen via onze zintuigen middels bijvoorbeeld snoezelen.

Het therapeutische element, bewegen met de vingers, kan er bij helpen dat we de informatie zoals horen en zien beter in ons op nemen.

Veel kinderen met leerproblemen kunnen door het bewegen van de verschillende structuren beter hun aandacht richten op wat hen geboden wordt.

Deze "FRIEMEL"BALLEN" 26 zijn gevuld met 60% groene ballen en samen omringen ze de gele bal die daardoor moeilijk van de ene transparante bol naar de andere transparante bol te duwen is. Een ideaal hulpmiddel voor fijne-motorische vaardigheden en tijdens het snoezelen.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: