"STAAF" BALLEN Bekijk groter

"STAAF" BALLEN

ASBAX191

Nieuw product

  • Diameter ballen: 6 cm,
  • Lengte houten staven: 22 cm,
  • Levering: De complete set "STAAF" BALLEN, bestaat uit 12 gekleurde schuimrubber ballen en 12 beukenhouten staven.

Meer details

€ 99,70 Incl. BTW

Meer informatie

Met het oog op bevordering van de fijne motoriek en oog-hand coördinatie, is deze "STAAF" BAL een eenvoudig, maar spannend therapeutisch hulpmiddel dat zeer geschikt is voor diverse balans- en behendigheidsspellen.

De houten staaf heeft een dragend vlak, waarop een bal in verschillende afmetingen geplaatst kan worden.

Een populair spel voor wedstrijden en andere vormen van spelen bijvoorbeeld verjaardagspartijen van kinderen en school evenementen.

De moeilijkheidsgraad kan eenvoudig worden bepaald middels de grootte van de bal. Hoe groter de bal, hoe moeilijker het is om deze tot aan de finish te brengen.

Ook geschikt voor ei en lepel race!

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: