"GRIJP" BALLEN Bekijk groter

"GRIJP" BALLEN

ASBAX176

Nieuw product

  • Diameter: 7.50 cm,
  • Gewicht: 200 gram,
  • Levering: De "GRIJP" BALLEN worden per 6 stuks geleverd en moeten nog met lucht gevuld worden.

Meer details

€ 88,35 Incl. BTW

Meer informatie

Het geniale lichtgewicht, zachte en zeer veilig spelcomponent "GRIJP" BALLEN geeft een heleboel lol en actiepret!

De "GRIJP" BAL traint veelzijdig en spelend niet alleen het oog en de oog-hand coördinatie, maar ook de mathematische bekwaamheid, het geheugen en het sociale gedrag in de groep.

Zo speelt men dit spel:

De Grijp-Bal heeft 6 "Grepen" welke genummerd zijn en een bepaalde kleur hebben. De bal wordt tussen de spelers heen en weer geworpen en met één hand uit de lucht opgevangen. Het aantal punten van de "Grepen" waarmee de speler de bal vangt wordt opgeteld of afgetrokken.

Spelregels: worden bepaald na onderling overleg. Elke speler is zelf verantwoordelijk voor zijn punten. Dat traint de concentratie, het geheugen en het rekenen. Zodoende worden ook eerlijkheid en fair-play in de groep bevorderd.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: