"OPVOUWBARE" BALLEN (30)

ASBAX166

Nieuw product

  • Diameter: In gesloten toestand hebben de "OPVOUWBARE" BALLEN een diameter van 13 cm, maar eenmaal geopend is de diameter 30 cm.
  • Levering: Per set van 3 stuks.

Meer details

€ 97,30 Incl. BTW

Meer informatie

Deze "OPVOUWBARE" BALLEN geven een mooi visueel effect voor kinderen en zorgt er tevens voor dat hun ademhaling vertraagt en het zenuwstelsel ontspant.

Probeer ook is om de inademing en uitademing uit te voeren in combinatie met het openen en sluiten van de Opvouwbare-Bal. Een perfect hulpmiddel voor het kalmeren en ontstressen van zowel kinderen als volwassenen.

Uiteraard kan de Opvouwbare-Bal ook gebruikt worden voor andere creatieve spelletjes.

De Opvouwbare-Bal is opgebouwd uit kunststof elementen, die je kunt induwen en uitvouwen van 13 naar 30 centimeter doorsnede. Het is een kinetisch kunstwerk.

Deze wonderlijke bal combineert geometrie, techniek en esthetische schoonheid tot een magische beweging van verrassende eenvoud, pracht en plezier.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: