VLOER-MAT 200x300x25 cm (RG 20 SCHUIMKLASSE)

ASVS.103

Nieuw product

Afmetingen: 200x300x25 cm, standaard leverbaar in de vermelde afmetingen, als MAATWERK product in elke afmeting en uitvoering. In de standaard uitvoering is de bovenkant van de mat voorzien van een duurzame turnmatten stof kleur blauw en de onderkant bekleed met een gymnastisch matten materiaal (kwaliteit wafel patroon en anti-slip) eveneens in de kleur blauw.

Meer details

€ 1.066,74 Incl. BTW

Meer informatie

De afgebeelde super zachte STANDAARD VLOER-MATTEN garanderen extra veiligheid tijdens therapie, oefenen, sport, spel, spelen, springen et cetera. De standaard Vloer-Matten zijn voorzien van 4 Draag/Handvatten. Als extra optie zijn de standaard Vloer-Matten ook leverbaar met lederen hoeken, ventilatieroosters of een uitvouwbare uitvoering. Kwaliteit verwerkt schuimrubber: polyurethaan RG 20. Dit schuimrubber bevat geen weekmakers en wordt ook wel zeer soepel schuimrubber genoemd. Als MAATWERK product is elke gewenste afmeting, kwaliteit en uitvoering mogelijk! Indien u op zoek bent naar Soft Play Vloer-Matten welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste Soft Play Vloer-Mat snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

7 andere producten in dezelfde categorie: