PING-PONG SLINGERBAL

ASBAX186

Nieuw product

Levering: De Ping-Pong Slingerbal wordt geleverd per stuk.

Meer details

€ 67,80 Incl. BTW

Meer informatie

De in hoogte verstelbare Ping-Pong Slingerbal is een uitstekend trainingsmiddel om de pols- arm- en handbewegingen te stimuleren en te bevorderen. Het concept werd wetenschappelijk bestudeerd door de Zweedse Universiteit van Halmstad, en richt zich voornamelijk op de oog-hand motoriek. Bijzonder nvoudig in gebruik. De verstelbare bal-houder is gemakkelijk te bevestigen aan een deurkozijn of plafond d.m.v. het meegeleverde klittenband. Rol het ping-pong balletje uit de bal-houder tot de gewenste hoogte (lengte van de draad is 240 cm). De Ping-Pong-Slingerbal komt steeds terug naar de gebruiker, die op zijn/haar beurt meerdere slagvariaties kan oefenen. Het spel is o.a. geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, personen met een handicap en revaliderende personen.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: