LANGZAME-BALLEN

ASBAX185

Nieuw product

Diameter: 20 cm, Gewicht: 225 gram, Levering: wordt geleverd per set van 6 stuks in verschillende kleuren.

Meer details

€ 97,50 Incl. BTW

Meer informatie

De Langzame-Bal is een innovatieve benadering van het schoppen, gooien en vangen van vaardigheden voor personen met een lichamelijke handicap, ontwikkelingsstoornissen alsmede algemene lichamelijke opvoeding. Door een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid speciale korrels in de Langzame-Bal en het gebruik van een zeer tactiel oppervlak, kan men met de gepatenteerde Langzame-Bal makkelijker schoppen, dribbelen en vangen. De korrels in de Langzame-Bal regelen de snelheid en die is langzamer dan een traditionele bal. Een perfecte bal voor personen met ambulante uitdagingen en om nieuwe vaardigheden te leren.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: