GRIJP-BAL Bekijk groter

GRIJP-BAL

ASBAX.176

Nieuw product

Levering: De Grijp-Bal wordt per stuk geleverd.

Meer details

€ 32,50 Incl. BTW

Meer informatie

Dit geniale lichtgewicht en zeer veilig spelcomponent Grijp-Bal geeft een heleboel lol en actiepret! De Grijp-Bal traint veelzijdig en spelend niet alleen het oog en de oog-handcodinatie, maar ook de mathematische bekwaamheid, het geheugen en het sociale gedrag in de groep. Zo speelt men dit spel: de Grijp-Bal heeft 6 "Grepen" welke genummerd zijn en een bepaalde kleur hebben. De bal wordt tussen de spelers heen en weer geworpen en met n hand uit de lucht opgevangen. Het aantal punten van de "Grepen" waarmee de speler de bal vangt, wordt opgeteld of afgetrokken. Spelregels: worden bepaald na onderling overleg. Elke speler is zelf verantwoordelijk voor zijn punten. Dat traint de concentratie, het geheugen en het rekenen. Zodoende worden ook eerlijkheid en fair-play in de groep bevorderd.

Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: