Snoezeltent Bevestiging Bekijk groter

Snoezeltent Bevestiging

STNT.107

Nieuw product

Hang je Snoezeltent aan een boom, het plafond of dak. Met de daarvoor geschikte componenten kan je Snoezeltent veilig worden opgehangen aan beton, licht beton, natuursteen, volle bakstenen, geperforeerde bakstenen, holle bakstenen, hout enz. Losse bevestiging componenten zijn niet voorzien in ons productenpakket. Op verzoek is montage van de Snoezeltent aan bijvoorbeeld een frame, boom, balk of betonnen plafond door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Incl. BTW

Meer informatie

Een Snoezeltent kan normaliter relatief eenvoudig worden opgehangen aan bijvoorbeeld plafondbalken. Toch zijn er altijd situaties die te onzeker zijn om zomaar een Snoezeltent aan op te hangen. Controleer daarom allereerst of de houten balk, stam of tak wel sterk genoeg is om je gewicht en dat van je eventuele gezelschap (totaal uiterlijk 200 kg) te kunnen dragen. Wanneer je bijvoorbeeld een oogbout in een houten balk bevestigt, eerst een (kleiner) gat boren in het midden van de houten balk en daarna de oogbout inschroeven. Wanneer de houten balk met pleisterwerk is bedekt, eerst de randen van de houten balk opzoeken met kleine hardboardspijkers of een tapboutdetector. Daarna de oogbout exact in het midden van de houten balk bevestigen. In massieve betonnen plafonds kan gewerkt worden met pluggen of chemische ankers. In holle betonen plafonds kan gewerkt worden met keilbouten of andere hoog belastbare ophangpunten. Op verzoek is elke montage van een Snoezeltent ophanging door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: