Snoezeltent Frame DRIEPOOT HOUT

STNT.101

Nieuw product

Hoogte: 2.50 mtr.- Breedte 2.50 mtr. Het hout is onder druk behandeld en weerbestendig gedurende 10 jaar. Indien u het Snoezeltent-Frame een keer per jaar behandeld met Deense olie of een goede kwaliteit beits en het Snoezeltent-Frame gedurende de winterperiode binnen opslaat, dan kunt u gemakkelijk 25 jaar plezier beleven aan dit Snoezeltent-Frame.

Meer details

€ 543,29 Incl. BTW

Meer informatie

Je hebt geen mogelijkheden om je Snoezeltent ergens aan op te hangen? Geen nood.... Deze stijlvolle driepoot is speciaal gemaakt om je Snoezeltent veilig in op te hangen, welke afmeting de Snoezeltent ook heeft. Indien u op zoek bent naar een Snoezeltent-Frame welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het gewenste Snoezeltent-Frame snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: