Snoezeltent Deur KNOERT ZWART

STKD.107

Nieuw product

EXTRA INFORMATIE: Met behulp van deze ZWARTE deur, kan je van een Snoezeltent Knoert ook een schitterend FLUO-PARADIJS maken! Deze deur bestemd voor de Snoezeltent Knoert blinkt uit in eenvoud, net zoals de Snoezeltent zelf. De deur sluit stevig aan om een waterdichte barrie te vormen, terwijl de royale canvas-overlapping de meeste natuurinvloeden (ook katten en honden) buiten houdt. En voor een nog betere bescherming rol je het materiaal gemakkelijk onder je Snoezeltent. Gewoon de deur over de bovenkant van je Snoezeltent schuiven!

Meer details

€ 142,78 Incl. BTW

Meer informatie

De kraag zorgt ervoor dat de deur bovenaan goed blijft zitten en via twee eenvoudige knopen onderaan, bevestigd aan de twee voorste lussen op de buitenkant van je Snoezeltent, zit de deur perfect op haar plaats. Wanneer je de deur niet gebruikt, kan je deze heel gemakkelijk vastmaken aan de buitenste lussen aan de achterkant van de Snoezeltent. Zo hangt de deur netjes en uit de weg. TIP..!! Een andere kleur deur als de kleur van de Snoezeltent kan een verrassend en mooi effect geven..!! Indien u op zoek bent naar een speciale deur voor de Snoezeltent welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de gewenste deur voor de Snoezeltent snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: