Bubble-Unit + FLUO-SNOEREN Ø: 20 cm, Totale hoogte: 170 cm, Wanddikte 5 mm, Verlichting: Blacklight, Voet: Rond, kleur wit.

SBUSX103

Nieuw product

LET OP!

De afgebeelde Bubble-Unit uitsluitend afvullen met gedemineraliseerd water!

De inhoud van deze Bubble-Unit is circa 48 liter.

De accessoires welke voor deze Bubble-Unit / Bubbelbuis verkrijgbaar zijn, staan vermeld in de categorie Bubble-Units "TOEBEHOREN".

Meer details

€ 1.378,00 Incl. BTW

Meer informatie

Onze uitgebreide collectie Bubble-Units / Bubbelbuizen (PROFESSIONEEL) kan voor veel doeleinden worden ingezet.

Geschikt voor plaatsing in: Snoezelruimtes, Snoezelkarren, Wellness- en Fitnesscentra's, Tentoonstellingen, Winkels, Reclamebureaus, Horeca, Bedrijven, Scholen en uiteraard ook bij Particulieren etc.

Het is belangrijk voor MARA-Creations, dat de professionele Bubble-Unit / Bubbelzuil een eye-catcher zal zijn in de daarvoor bestemde ruimte.

Door onze creativiteit zijn wij een competente partner voor decoraties met exclusief karakter.

Buiten de functionaliteit van een bijzonder stille luchtpomp en gebruik makend van een een standaard witte LED verlichting of een automatisch wisselende LED kleuren techniek, zijn desgewenst vele andere opties mogelijk.

Indien u op zoek bent naar een speciale Bubble-Unit / Bubbelbuis uitvoering welke niet wordt getoond of vermeld, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van "Maatwerk" in Snoezelen en Aangepaste producten, de door u gezochte Bubble-Unit / Bubbelbuis snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

In de transparante buis van deze Bubble-Unit/Bubbelbuis is een 2e transparante buis ingebouwd en voorzien van een blacklight-verlichting. De bubbels in combinatie met de bewegende fluorescerende snoeren zorgen voor een schitterend schouwspel!

  •     Diameter van de transparante bubbelbuis: 20 cm.
  •     Totale hoogte Bubble-Unit / Bubbelbuis: circa 170 cm.
  •     Wanddikte transparante bubbelbuis: 5 mm.
  •     Voet: rond, indirect verlicht in combinatie met gesatineerde kunststof.
  •     Type verlichting: d.m.v. ingebouwde "Blacklight" verlichting.
  •     Luchtpomp: ingebouwd in de voet van de Bubble-Unit / Bubbelbuis.
  •     Voltage: 220 volt.
  •     Levering: de Bubble-Unit / Bubbelbuis wordt geleverd exclusief een vulling van gedemineraliseerd water.
  •     Vermelde prijs: is exclusief verzend-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van Bubble-Unit / Bubbelbuis door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  •     Garantietermijn: 12 maanden na afleveringsdatum.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: