SNOEZELTENT "GORTEL" ROOD, Ø 1.50 mtr.

STNGX104

Nieuw product

Met zijn diameter van 150 cm is de Snoezel-Tent "Gortel" ons meest populaire formaat voor binnen en buiten.

Meer details

€ 343,95 Incl. BTW

Meer informatie

In deze Snoezel-Tent kan een volwassene of een stel kinderen zich afzonderen en genieten van het zacht schommelende en wiebelende effect.

Of je hem nu ophangt in een snoezelruimte, slaapkamer of in een daarvoor bestemd frame, deze intieme Snoezel-Tent gaat nooit vervelen.

Het is mogelijk om deze Snoezel-Tent met de daarvoor geschikte snoezelmaterialen om te toveren tot een unieke snoezelruimte voor jezelf. Met name de zwarte uitvoering is een aanrader, omtrent de vele mogelijkheden met fluoriserende producten en effectverlichting. Neem contact met ons op m.b.t. de mogelijkheden!

Alle afgebeelde Snoezel-Tenten voldoen aan zeer strenge productienormen. Een absolute garantie tegen alles kunnen we natuurlijk niet geven, maar als u de Snoezel-Tent correct gebruikt, zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Indien u op zoek bent naar een Snoezel-Tent welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in Snoezelen, Aangepaste producten en Feel Good Rooms, de gewenste Snoezel-Tent snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Kleur: Rood.

Diameter:1.50 mtr.

Toelaatbaar gewicht: 200 kg.

Stof: 285 g/m, 35% katoen, 65% polyester, uv-beschermfactor 50, waterafstotend, schimmelwerend en antibacterieel behandeld.

Ring: Geanodiseerd aluminium 6030 & 6005.

Touw: Nylon 12 & 8 mm => Weerstand van 2200 & 1400 kg.

Karabijnhaak: Gegalvaniseerd ijzer, draagvermogen 720 kg.

Vereiste hangruimte: Ideaal: 2.70 mtr. (vrije hoogte) / 2.25 mtr. (vloeroppervlak), Minimum: 2.45 mtr. (vrije hoogte) / 2.25 mtr. (vloeroppervlak).

Vermelde prijs: de Snoezel-Tent "GORTEL" wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage van de Snoezel-Tent aan bijvoorbeeld een frame, boom of plafond door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

10 andere producten in dezelfde categorie: