SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN"

ABSSX112

Nieuw product

  • Toelaatbaar gewicht: 65 kg,
  • Vermelde prijs: Is exclusief de afgebeelde schommelkuip,
  • Levering: Het SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN" wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van het schommelframe door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 539,15 Incl. BTW

Meer informatie

Dit SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN" maakt het mogelijk dat men op meerdere plaatsen toch veilig kan schommelen!

Het SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN" bestaat uit een zware en verstelbare schommelstang, voorzien van een ophanging voor schommelkoorden, welke past in 2 stalen kokers die stevig op een deurkozijn geschroefd kunnen worden.

Door het plaatsen van een SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN" kunt u nu altijd schommelen, terwijl u wordt voorzien van sensorische integratie en ontwikkeling van vestibulair sensorische behoeften.

Het SCHOMMELFRAME "DEURKOZIJN" is een perfect alternatief voor regenachtige dagen, omdat er dan geen behoefte is om dan naar buiten te gaan. Houdt u er wel rekening mee dat het deurkozijn goed vast in de muur verankerd is!

Indien u op zoek bent naar een schommelframe welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

7 andere producten in dezelfde categorie: