SCHOMMELFRAME TRIO-PLUS & MEESCHOMMEL SYSTEEM DUO-PLUS Bekijk groter

SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS"

ABSSX113

Nieuw product

  • Afmetingen: Hoogte 229 cm, Breedte 376 cm, Diepte 244 cm,

  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal,

  • Toelaatbaar gewicht: Maximaal 64 kg per Schommel-ophanging,

  • Levering: Het SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS" wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommelframe door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag),

  • Voldoet aan de keuringseis: CE + EN-71, (SPEELTOESTEL GESCHIKT VOOR PRIVÉ GEBRUIK ).

  • Vermelde prijs: Is exclusief de afgebeelde Schommelkuipen en het Schommelzitje,

  • Garantie: MARA-Creations verstrekt u een garantietermijn van 7 jaar op dit unieke Schommelframe. (Indien gemonteerd en geplaatst door MARA-Creations).

Meer details

€ 739,30 Incl. BTW

Meer informatie

Het SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS" in combinatie met het unieke "Hulpschommel-Systeem genaamd "PLUS" is een briljant ontwerp als jezelf niet kunt schommelen.

Je hoeft niet meer geduwd te worden, omdat er iemand naast je op de andere schommel zit die gemakkelijk beide schommels tegelijk in beweging brengt.

Tevens is het SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS", voor gemakkelijk en soepel schommelen, voorzien van nylon lagers.

Zo schommel je samen met je vader, of je moeder, of je zus, of je broer, of je vrienden, enfin iedereen!

Het is een perfecte manier om aan elkaar te wennen, aan elkaar te hechten, lekker samen te kletsen, het stimuleren van oogcontact, het is voor beide gebruikers gewoon een hele prettige ervaring.

Het SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS" is speciaal ontwikkelt voor het vestibulaire en de zintuiglijke input voor degenen die dit extra nodig hebben. Samen schommelen is een hele leuke manier om met elkaar te spelen en te communiceren!

BELANGRIJK: Dit SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS" kan het beste geplaatst worden in 4 betonnen fundatie poeren, maar kan eventueel ook losstaand geplaatst worden, mits er mondeling en/of schriftelijk overleg heeft plaats gevonden met MARA-Creations. Dit in verband met de veiligheid!

De positie van de Schommelframe-staanders, in combinatie met de hoogte van het SCHOMMELFRAME TRIO "PLUS" geven een maximum aan stabiliteit en veiligheid.

Indien u op zoek bent naar een schommelframe welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

7 andere producten in dezelfde categorie: