SCHOMMELFRAME TYPE 2 "ENKEL" Bekijk groter

SCHOMMELFRAME TYPE 2 "ENKEL"

ABSSX104

Nieuw product

Het CE + EN-1176 gecertificeerde "Schommelframe (Type 2), Model: ENKEL" is uitstekend geschikt voor gebruik door scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere institutionele instellingen.

Dit Schommelframe plaatsen op een openbare speelplaats is af te raden, omreden dat dat deze speeltoestellen niet zijn gebouwd om vandalisme te weerstaan.

  • Afmetingen: Hoogte 229 cm, Breedte 226 cm, Diepte 244 cm,

  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal,

  • Toelaatbaar gewicht: 125 kg,

  • Levering: Schommelframes worden ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van Schommelframes door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

  • Garantie: MARA-Creations verstrekt u een garantietermijn van 7 jaar op dit Schommelframe. {Indien gemonteerd en geplaatst door MARA-Creations}.

  • Keuring: Het Schommelframe wordt geleverd inclusief het benodigde certificaat:(INSTITUTIONEEL GEBRUIK EN-1176).

Meer details

€ 657,00 Incl. BTW

Meer informatie

Dit kwalitatief hoogwaardig en EU-gecertificeerd "Schommelframe (Type 2), Model: ENKEL" voldoet aan de Europese keuringseisen en veiligheidsnormen:

(CE + EN-1176": SPEELTOESTELLEN VOOR INSTITUTIONEEL GEBRUIK)!

Dit Schommelframe is al jaren een begrip in de gezondheidszorg!

Het Schommelframe is vervaardigd van een top kwaliteit staal, waarop MARA-Creations u maar liefst 7 jaar garantie verstrekt.

Tevens is het Schommelframe voor gemakkelijk en soepel schommelen, voorzien van nylon lagers.

De positie van de Schommelframe-staanders, in combinatie met de hoogte van het Schommelframe, geven een maximum aan stabiliteit en veiligheid.

Optioneel leverbaar zijn 4 grondankers TYPE 35, welke in de vaste grond of in betonnen fundatie poeren worden geplaatst, teneinde het Schommelframe veilig aan vast te zetten.

BELANGRIJK! Dit Schommelframe kan het beste geplaatst worden in 4 betonnen fundatie poeren, maar kan eventueel ook losstaand geplaatst worden, mits er mondeling en/of schriftelijk overleg heeft plaats gevonden met MARA-Creations. Dit in verband met de veiligheid!

Indien u op zoek bent naar Schommelframes welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

4 andere producten in dezelfde categorie: