SCHOMMELFRAME TYPE 1 "OPVOUWBAAR"

ABSSX109

Nieuw product

  • Afmeting: Hoogte 180 cm, Breedte 213 cm, Diepte 249 cm,
  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal,

  • Eigen gewicht: Circa 16 kg,
  • Toelaatbaar gewicht: Circa 100 kg,

  • Levering: Exclusief de afgebeelde schommel. Het SCHOMMELFRAME TYPE 1 "OPVOUWBAAR" wordt ongemonteerd geleverd. Het is eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

  • Optioneel: Bij intensief schommelen adviseren wij u een set extra steunen aan het schommelframe te bevestigen. Zie de categorie: SCHOMMEL "TOEBEHOREN".

Meer details

€ 364,00 Incl. BTW

Meer informatie

Dit gegalvaniseerde SCHOMMELFRAME TYPE 1 "OPVOUWBAAR" kan binnen-en buiten gebruikt worden.

Vanwege de mogelijkheid tot opvouwen is dit een prima oplossing voor kleinbehuisde. Eenmaal opgevouwen vraag dit Schommelframe "OPVOUWBAAR", dat trouwens ook een ideaal schommelframe voor o.a. een yoga sessie, aangepaste schommelkuip, schommelzitje, nestschommel enz. is, erg weinig ruimte!

Bij gebruik als schommel kan dit Schommelframe "OPVOUWBAAR" een gewicht dragen tot 90 kg. Tijdens de strenge testen die wij aan onze producten besteden, werd een gewicht van 200 kg aan de schommelophanging gehangenen. Een uur later had dit Schommelframe "OPVOUWBAAR" de test glansrijk doorstaan!

Indien u op zoek bent naar een schommelframe welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

3 andere producten in dezelfde categorie: