SCHOMMEL ROLSTOEL "PLATFORM + FRAME"

ABSLX120

Nieuw product

  • Afmetingen Schommel-Frame: Hoogte 229 cm, Breedte 226 cm, Diepte 244 cm
  • Toelaatbaar totaalgewicht: 120 kg,
  • Levering: Inclusief het afgebeelde gegalvaniseerde stalen schommelframe met 7 jaar garantie,
  • Gebruik: Geschikt voor binnen-en buitengebruik,
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het stalen Schommelframe + Aluminium Schommel-Platform door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag),
  • Uitvoering: In verband met het toelaatbare gewicht niet geschikt voor elektrische rolstoelen,
  • Keurmerk: Voldoet aan de keuringseis CE + EN 71.
  • Plaatsing: Het schommelframe moet vast in de grond geplaatst worden d.m.v. betonankers en betonnen poeren, maar kan ook (onder voorbehoud) losstaand geplaatst worden. Vraag naar de gestelde eisen indien het schommelframe losstaand geplaatst moet worden.

Meer details

€ 1.476,00 Incl. BTW

Meer informatie

Dit stevig vervaardigde lichtgewicht "Rolstoel Schommel-Platform" in een nieuwe 2018 uitvoering zorgt ervoor dat iedereen met een beperkte mobiliteit betaalbaar kan genieten van een fantastisch schommelfeest.

Deze allernieuwste uitvoering van het Rolstoel Schommel-Platform is geheel vervaardigd van aluminium en speciaal ontworpen om de rolstoelgebruiker(s) en eventuele begeleiding veilig in staat te stellen ten volle te genieten van deze unieke schommel zonder hun rolstoel te verlaten!

Het Rolstoel Schommel-Platform is gemakkelijk bereikbaar via een geïntegreerde oprit.

Is de rolstoel eenmaal op het Rolstoel Schommel-Platform geparkeerd en de oprit met veiligheidssluitingen afgesloten, dan wordt de rolstoel op het platform stevig verankerd d.m.v. vier verstelbare schommelbanden en kan het echte schommelen beginnen.

Op het meegeleverde gegalvaniseerde schommelframe verstrekt de fabrikant maar liefst 7 jaar garantie!

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

4 andere producten in dezelfde categorie: