SCHOMMEL PLATFORM "NET" Bekijk groter

SCHOMMEL PLATFORM "NET"

ABSLX101

Nieuw product

  • Afmeting: 70 x 70 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 125 kg.
  • Levering: Het "Schommel Platform "Net" wordt geleverd inclusief 4 schommel-koorden.
  • Gebruik: Geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het "Schommel Platform-Net" door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Optioneel: Een bijpassend schommelframe is leverbaar. Prijs op aanvraag!

  • Ter Info: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 203,30 Incl. BTW

Meer informatie

Het "Schommel Platform "Net" is perfect voor sensorische integratie en zal de gebruiker een leuke tijd bezorgen terwijl hij/zij wordt voorzien van vestibulaire zintuiglijke input.

Het Schommel Platform-Net is zeer licht, heeft een fantastisch zit/lig comfort en kan de gebruiker, behalve de omgeving, ook rondom de grond goed bekijken.

Het Schommel Platform-Net is erg populair in parken, want het is uiteraard super leuk om op een plek te zijn waar je gezamenlijk met anderen kinderen kunt spelen.

Het Schommel Platform-Net is ook zeer geschikt voor gebruik in de tuin. Want daar is dan jou eigen plekje, waar je jezelf vrij en prettig voelt om te schommelen, zo veel als je maar wilt.

Verder is het Schommel Platform-Net rondom voorzien van een zachte schuim bescherming en het net is gemaakt van een sterk en zacht materiaal, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt om op te zitten of te liggen.

Het Schommel Platform-Net is voorzien van 4 verstelbare schommel-koorden, zodat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker.

Ook een groot voordeel van het Schommel Platform-Net is dat deze het hele jaar buiten kan blijven hangen en dus altijd klaar staat om te gebruiken.

Indien u op zoek bent naar een Schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

4 andere producten in dezelfde categorie: