SCHOMMEL PLATFORM "VIERKANT" 91 Bekijk groter

SCHOMMEL PLATFORM "VIERKANT" 91

ABSLX102

Nieuw product

  • Afmeting: 91 x 61 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 125 kg.
  • Levering: Het "Schommel Platform-91" wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommel-koorden.
  • Gebruik: Geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommel-Platform door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Optioneel: Een bijpassend schommelframe is leverbaar. Prijs op aanvraag!

  • Accessoires: Schommel-accessoires worden vermeld in de categorie Schommel-Toebehoren.

Meer details

€ 296,45 Incl. BTW

Meer informatie

Dit "Schommel Platform-91 " heeft een anti-slip oppervlak waardoor het veilig vertoeven is voor de gebruiker.

Het Schommel-Platform is speciaal ontworpen om vestibulaire input en sensorische integratie te bieden, terwijl het hebben van plezier hier uiteraard ook een belangrijke rol moet spelen.

Het grote voordeel van ons Schommel-Platform is dat deze met zijn ophangkoorden aan, twee of vier aansluitpunten tegen het plafond kan worden bevestigd.

Verder beschikt het Schommel-Platform over twee stevige beukenhouten stokken, wat betekent dat de ophangkoorden bijna verticaal naar het plafond verschoven kunnen worden, waardoor het zeer gemakkelijk is om de gebruiker op of vanaf het Schommel-Platform te begeleiden. De beukenhouten stokken kunnen tevens als extra hulp/steun dienen, indien de gebruiker zich wil bewegen tijdens de behandeling.

Indien u op zoek bent naar een Schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

4 andere producten in dezelfde categorie: