SCHOMMEL "DONITO"

ABSLX117

Nieuw product

  • Diameter: 110 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 80 kg.
  • Levering: De "Schommel-Donito" wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommelkoorden maar exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond of schommelframe.
  • Kleur: Rood.
  • Gebruik: Geschikt voor binnen en buitengebruik.
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Donito door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Optioneel: Een schommelframe waaraan de Schommel-Donito opgehangen kan worden.
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 199,65 Incl. BTW

Meer informatie

Deze "Schommel-Donito" is de perfecte schommel die je veel vestibulaire inbreng zal bieden en is tevens ideaal voor sensorische integratie.

Je kan heerlijk in deze Schommel-Donito spelen, zodat jezelf je eigen veilige nestje kan maken, of je draait hem om met de punt naar boven en dan maar klimmen, klauteren en schommelen.

De "Donito" is een sterke opblaasbare kunststof ring die, als deze in de bijpassende beschermhoes is geplaatst, d.m.v. verstelbare schommel-koorden veilig opgehangen kan worden.

Om aan te geven hoe sterk de beschermhoes is die om de Donito geplaatst wordt, kan in Canada bewezen worden. Want daar glijden ze met deze Schommel-Donito van hoge skipistes.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

6 andere producten in dezelfde categorie: