SCHOMMEL-NEST 115 Bekijk groter

SCHOMMEL "NEST" 120

ABSLX115

Nieuw product

  • Diameter "Schommel-Nest": 120 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: Circa 110 kg.
  • Levering: Het Schommel-Nest wordt geleverd inclusief 4 verstelbare Schommelkoorden maar exclusief  bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond of schommelframe.
  • Gebruik: Geschikt voor binnengebruik-en buitengebruik.
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommel-Nest door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 214,25 Incl. BTW

Meer informatie

Het vestibulair zintuig wordt gebruikt om ons gevoel van balans en houding te beschrijven.

Het omvat beweging, evenwicht en ruimtelijke oriëntatie en wordt bestuurd door een combinatie van het evenwichtsorgaan in de oren, visie en proprioceptie.

Kinderen met sensomotorische integratie stoornissen als gevolg van autisme en andere vertragingsontwikkelingen, kunnen profiteren van sensorische integratie activiteiten door vestibulaire input te leveren.

Schommelen is een uitstekend voorbeeld van dit soort activiteiten.

Dit "Schommel-Nest" is ontworpen om dagelijks slecht weer te kunnen doorstaan en om die reden kan dit Schommel-Nest het hele jaar door buiten worden gebruikt.

En dat betekent dat de gebruiker(s) ten alle tijden van links naar rechts kunnen schommelen of ronddraaien in een kringetje.

Het grote voordeel van dit Schommel-Nest is tevens, dat het is voorzien van een net zodat de grond onder het Schommel-Nest altijd zichtbaar is voor de gebruiker(s).

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

6 andere producten in dezelfde categorie: