"DEUR" SNOEZELTENT "KNOERT"

STKDX111

Nieuw product

Deze deur, Kleur: "CAMOUFLAGE", bestemd voor de SNOEZELTENT "KNOERT" blinkt uit in eenvoud, net zoals de snoezeltent zelf. De deur sluit stevig aan om een waterdichte barrière te vormen, terwijl de royale canvas-overlapping de meeste natuurinvloeden (ook katten en honden) buiten houdt.

De montage is zeer eenvoudig..... Gewoon de deur over de bovenkant van uw snoezeltent schuiven! Voor een nog betere bescherming rolt u het materiaal gemakkelijk onder uw snoezeltent.

Meer details

€ 154,00 Incl. BTW

Meer informatie

De kraag zorgt ervoor dat de deur bovenaan goed blijft zitten en via twee eenvoudige knopen onderaan, bevestigd aan de twee voorste lussen op de buitenkant van uw SNOEZELTENT "KNOERT", zit de deur perfect op haar plaats. Wanneer u de deur niet gebruikt, kunt u deze heel gemakkelijk vastmaken aan de buitenste lussen aan de achterkant van de snoezeltent. Zo hangt de deur netjes en uit de weg.

TIP..!! Een andere kleur "DEUR" als de kleur van uw snoezeltent kan een verrassend en mooi effect geven..!!

Indien u op zoek bent naar een speciale deur voor de SNOEZELTENT "KNOERT" welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de gewenste deur voor de snoezeltent snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

GARANTIE:

De garantietermijn voor onze snoezeltenten en accessoires bedraagt 2 jaar (na factuurdatum) als het een particuliere aankoop betreft en 1 jaar garantie (na factuurdatum) voor instellingen en/of zakelijke aankopen. Garantie kan alleen worden verstrekt, na het tonen van de originele factuur.

Deze garantie dekt alle fabricagefouten (in materialen of werk), exclusief plaatsing, bij normaal gebruik van uw snoezeltent.

Normaal gebruik staat omschreven in de gebruiksaanwijzing die bij elke snoezeltent wordt geleverd en ook ingenaaid is in de naad aan de binnenkant van de rechterrand van de opening, met de onderstaande vermelde uitzonderingen.

* Controleer steeds of uw snoezeltent en het ophangsysteem in goede staat zijn en geen tekenen van beschadiging, slijtage of scheuren vertonen.

* Zorg er steeds voor dat u een geschikte knoop gebruikt om uw ophangtouw vast te knopen en dat het ophangpunt dat u gekozen hebt sterk genoeg is om minstens hetzelfde gewicht te dragen als dat wat u voorziet in de snoezeltent te plaatsen.

* Bind uw snoezeltent steeds vast wanneer hij niet wordt gebruikt.

Nooit de vermelde maximale belasting overschrijden of de snoezeltent hoger hangen dan net boven de grond (wanneer volledig beladen).

Nooit in een snoezeltent springen of hem gebruiken als trampoline of schommel - de snoezeltent is ontworpen voor zachte beweging en ontspanning.

Hang uw snoezeltent nooit op waar hij in een verticaal vlak kan slingeren. U zal hierdoor de stof rond de ring verslijten.

Ga nooit ronddraaien of tollen met uw snoezeltent. Hij is enkel gemaakt om aan de singellus op te hangen zonder kronkels.

Uw snoezeltent steeds uit het directe zonlicht verwijden wanneer hij niet wordt gebruikt.


UITGESLOTEN VAN GARANTIE:

Deze garantie dekt geen verbleking of verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht of chemische producten zoals ammoniak, wasmiddel, zeewater of huishoudelijk bleekmiddel.

Deze garantie dekt geen enkele beschadiging veroorzaakt door contact met een oppervlak dat de stof of de binnenring beschadigt.

Deze garantie dekt geen enkele schade veroorzaakt door ongepast gebruik van de snoezeltent.

MARA-Creations B.V. noch enige van zijn agenten of vertegenwoordigers kunnen aansprakelijk worden gesteld voor bijzondere, indirecte of gevolgschade of voorwaardelijke verbintenissen voor het gebruik van dit product op een wijze die niet uitdrukkelijk was bedoeld door de fabrikant.

De eindverbruiker is er uiteindelijk voor verantwoordelijk om de juiste plaatsing te controleren overeenkomstig onze hierin opgenomen richtlijnen.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

9 andere producten in dezelfde categorie: