Totale ontspanning is.....
Je komt na een hectisch en stressvol dagritme vanuit de drukte in een speciaal ingerichte ruimte die aanvoelt alsof je een totaal andere wereld betreedt. Het eerste wat je opvalt, is de heerlijke geur.
Het is alsof je in een bos loopt, vlak na een verfrissende zomerse regenbui. Je vergeet meteen de drukte van de straat en daardoor het onrustige leven dat je zojuist achter je liet.
Je hoort de zachte en helende klanken van sfeervolle muziek, gecombineerd met natuurgeluiden. Vogels fluiten en in de verte hoor je de kalme branding van de zee.
De zacht in elkaar vloeiende kleurschakeringen die je waarneemt, zijn zo gekozen, dat deze je direct op je gemak stellen en je meteen ontspannen laten voelen in deze totaal relaxte omgeving.
Je gaat op een zacht deinend waterbed liggen en sluit je ogen. Je houd gewoon je kleding aan, dus er is niets om je druk of zorgen over te maken. Je raakt steeds verder verdiept in die andere wereld met zijn fascinerende geuren en relaxte natuurgeluiden.
Opeens voel je warme impulsen door je lichaam gaan. Deze masserende pulsen zorgen ervoor dat de bloedsomloop in je lichaam wordt gestimuleerd. Op deze manier worden al je afvalstoffen op een natuurlijke en zelfreinigende wijze afgevoerd.
Het heerlijk ontspannen gevoel en de omgevingssfeer zorgen ervoor dat er genotsstoffen in je hersenen vrijkomen. Een natuurlijke drug dat je lichaam zelf aanmaakt om het gedrag van je eigen geest te belonen.
Na enige tijd rustig en herstellend alleen in je eigen wereld te zijn geweest, kom je terug in je relaxte omgeving. Klaar om nog is even rustig na te genieten met een aantal gezonde voedingsstoffen, teneinde je lichaam eens echt te trakteren.
Al snel kom je er achter dat je je een stuk fitter voelt en je ziet het ook aan jezelf. Je ogen stralen en je hebt een gezonde kleur. Het lijkt wel of je 10 jaar jonger bent!
Je voelt je lekker in je vel zitten, de levensenergie stroom gewoon weer door je lijf. Je huid voelt zacht en glad aan en je voelt je heerlijk ontspannen. Je kan de hele wereld weer aan..!!
Deze unieke ervaring kun je steeds weer opnieuw ervaren in een daarvoor speciaal ingerichte
"Feel Good Room"
En heb je er iets voor moeten doen?
NIETS !
Dat klinkt toch goed.....
 
Enkele voorbeelden waar "Feel Good Rooms" volledig tot hun recht komen:
 
Discotheken
Privé-klinieken
Lounge-ruimtes
Meditatie-ruimtes
Stress Counseling
Ontspannings-ruimtes
Beauty- en Wellness Farms
Massage-en Therapie-ruimtes
Hotels, Motels- en Bungalowparken
Indien u meer informatie wenst m.b.t. onze unieke "Feel Good Rooms", neem dan gerust contact met ons op!