VERZENDKOSTEN: Nederland en België

"Verzamelpakketten" = GRATIS VERZENDING in Nederland en België voor bestellingen boven de € 100,-- inclusief BTW!

Deze gratis verzendoptie in Nederland en België is van toepassing voor de: Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, (Para) Medische beroepen, Revalidatiecentra, Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen, Ziekenhuizen, Scholen, Kinderdagopvang, Stichtingen en Particulieren.

Als begrip "Verzamelpakketten" worden pakketten tot een afmeting van 100x50x50 cm en/of een totaalgewicht t/m 10 kg elke vrijdag, behalve onze jaarlijkse vakantieperiode en feestdagen, door MARA-Creations GRATIS in Nederland en België aan u verzonden. De leveringslooptijd varieert van 1-3 werkdagen.

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de service "Verzamelpakketten" en u de bestelling (indien op voorraad) sneller wilt ontvangen of het verschuldigde bedrag is minder als € 100,-- incl. BTW, berekend MARA-Creations in Nederland en België voor pakketten tot een afmeting van 100x50x50 cm en een totaalgewicht t/m 10 kg € 11,50 verzendkosten incl. BTW.

Pakketten bestemd voor Nederland of België welke een grotere afmetingen hebben als 100x50x50 cm en/of zwaarder zijn als 10 kg, worden per transporteur geleverd. Deze transportkosten zijn niet gratis en worden in een orderbevestiging per e-mail aan u geoffreerd.

Uitgesloten van GRATIS verzending zijn: Bedrijven en Overheid. Verzendkosten voor bezorging op de Wadden eilanden is op aanvraag.