SCHOMMEL "SOUNDSWING" Bekijk groter

SCHOMMEL "SOUNDSWING"

ABSLX127

Nieuw product

  • Afmeting: L x B = 132 x 100 cm,
  • Toelaatbaar gewicht: 45 kg,
  • Levering: De "Schommel-Soundswing" wordt geleverd per stuk inclusief gekleurde ballen,
  • Gebruik: Uitsluitend geschikt voor binnengebruik,
  • Kleur: Transparant,
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Soundswing door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 303,75 Incl. BTW

Meer informatie

Kleurrijke ballen rollen heen en weer in deze transparante vinyl "Schommel-Soundswing".

Wij hebben deze unieke schommel deze productnaam gegeven omdat de ballen, behalve het kleurrijke effect, ook nog is een fantastisch rollend geluid en gevoel weergeven.

Met deze Schommel-Soudswing kan je veel plezier maken of juist een kalmerende werking teweeg brengen.

De fel gekleurde ballen rollen goed zichtbaar aan de zijkanten van de Schommel-Soundswing, maar kunnen ook razend of zachtjes rollend zich een weg banen door de verschillende gekleurde flappen, welke zich onder het lichaam bevinden.

Er zijn voldoende prikkelingen denkbaar voor het zenuwstelsel of voor het actieve avontuurlijke effect.

Ideaal voor kinderen met zintuiglijke of autistische stoornissen!

Er zijn zes handvatten aan de Schommel-Soundswing voorzien, voor kinderen met zwaartekracht onzekerheden.

Het verwerkte transparante vinyl, waarvan deze Schommel-Soundswing gemaakt is getuigt van een hoogwaardige kwaliteit, maar weerhoudt MARA-Creations er niet van u te waarschuwen om scherpe voorwerpen, welke tijdens het schommelen onder de Schommel-Soundswing kunnen komen, te vermijden!

Als extra bescherming op de vloer bieden wij u optioneel een MAATWERK "SCHOMMEL-MAT", welke wordt vermeld in de categorie "Vloermatten"!

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

13 andere producten in dezelfde categorie: