SCHOMMEL ROLSTOEL "HIJSBANDEN"

ABSLX119

Nieuw product

  • Toelaatbaar gewicht: 125 kg,
  • Levering: Zonder het afgebeelde enkele schommelframe,
  • Gebruik: Geschikt voor binnen-en buitengebruik,
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel Rolstoel-Hijsbanden door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Optioneel: Schommelframe waaraan de Rolstoel-Hijsbanden worden opgehangen. 
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 163,50 Incl. BTW

Meer informatie

Voor degenen die rolstoelgebruiker zijn levert MARA-Creations "Schommel Rolstoel-Hijsbanden" waarmee u al zittend in uw rolstoel er veilig op los kunt zwaaien en zwieren.

De Schommel Rolstoel-Hijsbanden worden geleverd als een complete set van zeer sterke banden en gemakkelijke hijs-ratels die het mogelijk maken dat een rolstoel met gebruiker in zijn geheel gemakkelijk van de grond wordt getild.

Het enige wat u nog moet doen is de ophangbanden aan een enkel schommelframe klikken en schommelen maar.....

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

14 andere producten in dezelfde categorie: