SCHOMMEL "SCHAAL" Bekijk groter

SCHOMMEL "SCHAAL"

ABSLX118

Nieuw product

  • Afmeting: 61 x 79 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 50 kg.
  • Levering: De "Schommel-Schaal" wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommel-koorden en 50 ballen, maar exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond of schommelframe.
  • Materiaal: Zacht kunststof.
  • Kleur: Rood.
  • Gebruik: Geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Schaal door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Optioneel: Een schommelframe waaraan de Schommel-Schaal opgehangen kan worden.
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 176,75 Incl. BTW

Meer informatie

Deze zachte en comfortabele "Schommel-Schaal" loopt van onderen taps toe en kan zonder de meegeleverde schommel-koorden ook gebruikt worden als balansschaal.

Wanneer de Schommel-Schaal aan de 4 verstelbare schommel-koorden hangt, kan de punt tot op de grond gehangen worden, zodat het kind zelf in-en uit de Schommel-Schaal kan stappen.

Het is de perfecte schommel bestemd voor het kleinere kind, dat al spelend veel leerzame kennis op zal doen.

De Schommel-Schaal zal het kind voorzien van vestibulaire zintuiglijke input en voor het kind dat een beetje extra hulp nodig heeft, is de Schommel-Schaal een prima sensorisch integratie hulpmiddel.

Er is in de Schommel-Schaal meer dan ruimte genoeg om speelgoed mee te nemen of bijvoorbeeld te gebruiken als ballenbak van waaruit hij/zij de ballen weg kan gooien, teneinde het kind ook visueel te stimuleren.

De Schommel-Schaal is gemaakt van een sterke, maar toch zachte kunststof, waaraan voorzieningen zijn aangebracht om 4 verstelbare schommel-koorden aan te bevestigen.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

15 andere producten in dezelfde categorie: