SCHOMMEL "ZITSCHIJF" 65 Bekijk groter

SCHOMMEL "ZITSCHIJF" 65

ABSLX112

Nieuw product

  • Afmeting: 61 x 51 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 65 kg.
  • Levering: Deze "Schommel-Zitschijf" wordt geleverd inclusief een verstelbaar schommelkoord maar exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond.
  • Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Kleur: blank gelakt in combinatie met een rode kolom.
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Zitschijf door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 277,50 Incl. BTW

Meer informatie

Deze "Schommel-Zitschijf" zal kleine kinderen veel vestibulaire stimulatie en een leuk speels tijdverdrijf bieden.

De Schommel-Zitschijf is geschikt voor 2 kleine kinderen die ongemerkt werken aan het verbeteren van hun socialisatie vaardigheden.

Deze unieke Schommel-Zitschijf heeft een massief houten platform, met in het midden een comfortabele zacht beklede kolom waar het kind of de kinderen zich aan vast kunnen klampen.

Een kind zal zijn/haar motorische vaardigheden gemakkelijker ontwikkelen, al spelend op deze Schommel-Zitschijf.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

15 andere producten in dezelfde categorie: