SCHOMMEL "PIROUETTE" Bekijk groter

SCHOMMEL "PIROUETTE"

ABSLX109

Nieuw product

  • Afmeting: lengte circa 45 cm,
  • Toelaatbaar gewicht: 80 kg,
  • Levering: De "Schommel "Pirouette" wordt geleverd inclusief een verstelbaar schommelkoord,
  • Gebruik: volledig geschikt voor binnen-en buitengebruik,
  • Kleur: kan afwijken m.b.t. de afbeelding,
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel "Pirouette" door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 73,80 Incl. BTW

Meer informatie

Deze "Schommel "Pirouette" is een uitstekend sensorisch integratie speel-hulpmiddel dat de gebruiker al spelend voor een langere tijd bezig zal houden.

Het is niet zomaar een schommel waarmee je rond kunt draaien, Neen! met deze Schommel "Pirouette" is het mogelijk continu 360 graden rond te draaien zonder dat, zoals bij een standaard schommel waar al draaiend de 2 schommelkoorden steeds in de knoop zullen raken, dit nooit kan gebeuren bij deze Schommel "Pirouette".

De Schommel "Pirouette" zal je tevens een uitstekende hulp bieden om je motorische vaardigheden te ontwikkelen, zodat je meer controle en kracht in je lichaam krijgt.

Tevens worden je armen extra getraind omdat je lichaamsgewicht los van de grond is.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

15 andere producten in dezelfde categorie: