SCHOMMEL "STANG" Bekijk groter

SCHOMMEL "STANG"

ABSLX108

Nieuw product

Afmeting: Lengte circa 75 cm.

Toelaatbaar gewicht: 135 kg.

Levering: De Schommel "Stang" wordt geleverd inclusief 2 verstelbare schommelkoorden.

Gebruik: Volledig geschikt voor binnen-en buitengebruik.

Kleur: Kan afwijken m.b.t. de afbeelding.

Vermelde prijs: Is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel "Stang" door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 79,85 Incl. BTW

Meer informatie

Deze "Schommel "Stang" is bekleed met schuimrubber omreden dat dit voor de gebruiker comfortabel aanvoelt als hij/zij aan de Schommel "Stang" hangt.

De Schommel "Stang" is een speel-hulpmiddel voor een geweldige sensorische integratie en biedt de gebruiker vestibulaire zintuiglijke input.

Tevens is de Schommel "Stang" een ideaal product als men worstelt met sociale vaardigheden, want samen met vrienden kan je allerlei kunstjes bedenken zoals schommelend hangen aan je armen of benen, teneinde meer controle over je lichaam en motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

15 andere producten in dezelfde categorie: