SCHOMMEL "KOKER" 94

ABSLX106

Nieuw product

Afmeting: 94 x 41 cm.

Toelaatbaar gewicht: 135 kg.

Levering: De "Schommel-Koker" wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommel-koorden.

Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.

Kleur: kan afwijken m.b.t. de afbeelding.

Prijs: de vermelde prijs is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Koker door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 417,45 Incl. BTW

Meer informatie

Een "Schommel-Koker" is het perfecte hulpmiddel dat vestibulaire zintuiglijke input levert aan de gebruiker, die extra therapie nodig heeft.

Bovendien is de Schommel-Koker ook zeer geschikt voor therapie op basis van sensorische integratie.

De Schommel-Koker is gemakkelijk in gebruik, want met de 4 gemonteerde aansluitpunten kan deze aan 2 of 4 aansluitpunten o.a. aan het plafond of schommelframe opgehangen worden. Er zijn veel activiteiten die u met de Schommel-Koker kunt doen zoals: er op liggen, er op zitten, er onder hangen of er onder liggen.

Bovendien kan de Schommel-Koker bestegen worden als een paard en in volle galop vertrekken.

Je hoeft niet per se alleen met de Schommel-Koker te spelen, want als je met meerdere kinderen speelt heb je allemaal een leuke tijd en al spelend een geweldige manier benut om je socialisatie vaardigheden te verbeteren.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

1

*(verplicht)
  • Vraag is gesteld door Arie
    on 05-03-2017
    Wat kan dat ding STEL HIER UW VRAAG Antwoord

15 andere producten in dezelfde categorie: