SCHOMMEL "KOKER" 82 Bekijk groter

SCHOMMEL "KOKER" 82

ABSLX105

Nieuw product

  • Afmeting: 82 x 33 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 90 kg.
  • Levering: De Schommel "Koker" wordt geleverd inclusief 4 schommel-koorden.
  • Gebruik: volledig geschikt voor binnen-en buitengebruik.
  • Kleur: kan afwijken m.b.t. de afbeelding.
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Koker door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 191,35 Incl. BTW

Meer informatie

Deze opblaasbare Schommel "Koker" is de ultieme zachte schommel in comfort en veiligheid.

Gemakkelijk te bevestigen aan het plafond of schommelframe. De Schommel-Koker heeft een zeer licht eigengewicht en je kan zelfs de luchtdruk tijdens de schommel-rit veranderen.

De Schommel-Koker is gemakkelijk en veilig te gebruiken en er zijn 4 aansluitpunten voorzien om schommelkoorden aan te bevestigen.

Er zijn veel activiteiten die u met de Schommel-Koker kunt doen zoals: er op liggen, er op zitten, er onder hangen of er onder liggen. Bovendien kan de Schommel-Koker bestegen worden als een paard en in volle galop vertrekken.

Je hoeft niet per se alleen met de Schommel-Koker te spelen, want als je met meerdere kinderen speelt heb je allemaal een leuke tijd en al spelend een geweldige manier benut om je socialisatie vaardigheden te verbeteren.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

15 andere producten in dezelfde categorie: