Kralen-Bal Bekijk groter

Kralen-Bal

ASBA.109

Nieuw product

Diameter: 10 cm, Gewicht: 125 gram, Kleur: rood, geel en blauw, Levering: De sensorische Kralen-Bal wordt geleverd als set van 3 stuks.

Meer details

€ 57,48 Incl. BTW

Meer informatie

Deze sensorische Kralen-Bal is zeer geschikt voor kinderen die sensorische problemen hebben of kinderen die constant iets in hun handen vast willen houden. De sensomotorische ballen zijn gedeeltelijk gevuld met kleine plastic kralen die een ruw en hobbelig oppervlakte vormen. Wanneer ze in elkaar gedrukt worden, bewegen de kralen en geven zij hoorbare en voelbare feedback aan de hand van de persoon, welke hem vast heeft. Afhankelijk van de mate waarin er lucht in de ballen wordt gepompt, hebben zij een 'stilleggend' effect. Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: