Geluiden-Bal (15) Bekijk groter

Geluiden-Bal (15)

ASBA.103

Nieuw product

Afmeting: lengte circa 15 cm, Levering: de Geluiden-Bal wordt geleverd per set van 3 stuks, Onderhoud: Let op! als het product tijdelijk niet wordt gebruikt, kan het oppervlak kleverig geworden als gevolg van vocht. Wij adviseren daarom het product dan te wassen met water en zeep.

Meer details

€ 72,12 Incl. BTW

Meer informatie

Deze Geluiden-Bal 15 is gevuld met verschillende kleuren ballen en wordt geleverd met een bevestigingshaak om aan je broekriem te hangen. Tijdens het lopen of snoezelen hoor je dan een ritmisch geluid, dat wordt veroorzaakt door de vele balletjes in de harde transparante bol. De transparante bol is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: