Friemel-Bal (13) Bekijk groter

Friemel-Bal (13)

ASBA.101

Nieuw product

Afmeting: lengte 13 cm, Levering: wordt geleverd als set van 3 verschillende gekleurde Friemel-Ballen, Onderhoud: Let op! als het product tijdelijk niet wordt gebruikt, kan het oppervlak kleverig geworden als gevolg van vocht. Wij adviseren daarom het product dan te wassen met water en zeep.

Meer details

€ 75,02 Incl. BTW

Meer informatie

Ieder van ons heeft de noodzaak, om in bepaalde situaties met onze vingers heen en weer te draaien, vooral wanneer we moeten opletten en informatie binnen krijgen via onze zintuigen. Het therapeutische element, bewegen met de vingers, kan er bij helpen dat we de informatie zoals horen en zien beter in ons op nemen. Veel kinderen met leesproblemen kunnen door het bewegen van de verschillende structuren beter hun aandacht richten op wat hen geboden wordt. Deze Friemel-Bal bestaan uit een set van 3 verschillende gekleurde ballen (een blauwe, een groene en een paarse) en een vulling van diverse hoeveelheden ballen (90%, 60%, 30%), alsmede een goed zichtbare gele bal, welke van de ene transparante bol naar de andere transparante bol bewogen moet worden. Wanneer de gele bal in de andere transparante bol aangekomen is, dan wordt men beloond met een geluid. Elke Friemel-Bal heeft een lus voor de bevestiging aan een sleutelhanger. Indien u op zoek bent naar een therapeutische bal welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gezochte therapie-bal snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: