Bekijk groter

SCHOMMEL-KUIP TYPE 2 (VOLWASSENEN)

ABSL.141

Nieuw product

Afmeting buitenmaten: Rughoogte 81 cm / Breedte 51 cm / Diepte 36 cm,

Toelaatbaar gewicht: 125 kg,

Levering: De Schommel-Kuip wordt geleverd inclusief RVS zit/rug kuipframe + 4 verstelbare RVS schommel-kettingen,

Gebruik: volledig geschikt voor binnen-en buitengebruik,

Kleur: blauw,

Vermelde prijs: de RVS schommelkettingen + het RVS kuipframe en de Schommel Kuip bestemd voor volwassenen worden ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage van de RVS schommelkettingen en het RVS frame aan de Schommel-Kuip door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 1.208,79 Incl. BTW

Meer informatie

Deze kwalitatief hoogwaardige Schommel-Kuip TYPE 2 (Volwassenen), inclusief RVS zit/rug kuipframe en RVS schommel-kettingen) voldoet aan de Europese keuringseisen en veiligheidsnormen CE + EN-1176 (speeltoestellen bestemd voor openbaar gebruik).

Wordt geleverd met het vereiste EN-1176 certificaat. Schommel-kettingen zijn vereist m.b.t. goedkeuring van EN-1176. Deze schommel-kuip is al jaren een begrip in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. De zeer veilige Schommel-Kuip is gemaakt van een sterke, maar zachte kunststof genaamd Polyethyleen. Een meegeleverd LUXE veiligheidsharnas waarin de gebruiker geplaatst wordt, is vervaardigd van een ademende en sterke kwaliteit stof dat zeer comfortabel aanvoelt. Het veiligheidsharnas wordt gesloten d.m.v. stevige kunststof klik gespen. Door gebruik te maken van 4 schommel-kettingen, kan deze Schommel-Kuip zowel liggend als in de hoogte geheel naar wens afgesteld worden. Tenslotte: Als extra veiligheid is de Schommelkuip voorzien van een getegreerde abductieklos. Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: