SCHOMMEL-KUIP TYPE 2 (KIND) v.v. Schommel-kettingen Bekijk groter

SCHOMMEL-KUIP TYPE 2 (KIND) v.v. Schommel-kettingen

ABSL.131

Nieuw product

Afmeting buitenmaten: Rughoogte 69 cm / Breedte 43 cm / Diepte 34 cm, Toelaatbaar gewicht: 80 kg, Levering: De Schommel-Kuip wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommel-kettingen, Gebruik: volledig geschikt voor binnen-en buitengebruik, Kleur: blauw, Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Kuip door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 718,74 Incl. BTW

Meer informatie

Deze kwalitatief hoogwaardige Schommel-Kuip TYPE 2 (Kind), inclusief schommel-kettingen) voldoet aan de Europese keuringseisen en veiligheidsnormen CE + EN-1176 (speeltoestellen bestemd voor openbaar gebruik). Wordt geleverd met het vereiste EN-1176 certificaat. Schommel-kettingen zijn niet vereist m.b.t. goedkeuring van EN-1176, maar indien er sprake is van vandalisme, adviseren wij u de uitvoering met schommel-kettingen i.p.v. schommel-koorden. Deze schommel-kuip is al jaren een begrip in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. De zeer veilige Schommel-Kuip is gemaakt van een sterke, maar zachte kunststof genaamd Polyethyleen. Een meegeleverd veiligheidsharnas waarin het kind geplaatst wordt, is vervaardigd van een ademende en sterke kwaliteit stof dat zeer comfortabel aanvoelt. Het veiligheidsharnas wordt gesloten d.m.v. stevige kunststof klik gespen. Door gebruik te maken van 4 schommel-kettingen, kan deze Schommel-Kuip zowel liggend als in de hoogte geheel naar wens afgesteld worden. Tenslotte: Als extra veiligheid is de Schommelkuip voorzien van een getegreerde abductieklos. Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: