STABILISATIE-STEUNEN (SCHOMMELFRAME SAFE) Bekijk groter

STABILISATIE-STEUNEN (SCHOMMELFRAME SAFE)

ABST.102

Nieuw product

Levering: de Stabilisatie-Steunen worden geleverd per 4 stuks, inclusief de benodigde bouten en moeren. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Stabilisatie-Steunen door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 100,43 Incl. BTW

Meer informatie

Wanneer er intensief geschommeld wordt aan het opvouwbare Schommel-Frame SAFE, adviseren wij u deze set opvouwbare Stabilisatie-Steunen te monteren. De Stabilisatie Steunen voorkomen dat de achterste schommelpoten van de grond komen. De steunen zijn snel en gemakkelijk aan het schommelframe te bevestigen en verlengen het schommelframe op de vloer totaal met 180 cm (90 cm voor-en 90 cm achterkant schommelframe). Indien u op zoek bent naar schommel-toebehoren welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste schommel-toebehoren snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: