SCHOMMEL-SCHAAL Bekijk groter

SCHOMMEL-SCHAAL

ABSL.118

Nieuw product

  • Afmeting: 61 x 79 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 50 kg.
  • Levering: De Schommel-Schaal wordt geleverd inclusief 4 verstelbare schommel-koorden maar exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond.
  • Materiaal: zacht kunststof.
  • Kleur: rood.
  • Gebruik: gechikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Schaal door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 153,50 incl. btw

Meer informatie

TER INFO: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Deze zachte en comfortabele Schommel-Schaal loopt van onderen taps toe en kan zonder de meegeleverde schommel-koorden ook gebruikt worden als balansschaal.

Wanneer de Schommel-Schaal aan de 4 verstelbare schommel-koorden hangt, kan de punt tot op de grond gehangen worden, zodat het kind zelf in-en uit de Schommel-Schaal kan stappen.

Het is de perfecte schommel bestemd voor het kleinere kind, dat al spelend veel leerzame kennis op zal doen.

De Schommel-Schaal zal het kind voorzien van vestibulaire zintuiglijke input en voor het kind dat een beetje extra hulp nodig heeft, is de Schommel-Schaal een prima sensorisch integratie hulpmiddel.

Er is in de Schommel-Schaal meer dan ruimte genoeg om speelgoed mee te nemen of bijvoorbeeld te gebruiken als ballenbak van waaruit hij/zij de ballen weg kan gooien, teneinde het kind ook visueel te stimuleren.

De Schommel-Schaal is gemaakt van een sterke, maar toch zachte kunststof, waaraan voorzieningen zijn aangebracht om 4 verstelbare schommel-koorden aan te bevestigen.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

30 andere producten in dezelfde categorie: