SCHOMMEL-ZITSCHIJF 136 Bekijk groter

SCHOMMEL-ZITSCHIJF 136

ABSL.113

Nieuw product

Afmeting: 92 x 81 cm.

Toelaatbaar gewicht: 136 kg.

Levering: Deze Schommel-Zitschijf wordt geleverd inclusief een verstelbaar schommelkoord maar exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond.

Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.

Kleur: blauw.

Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Zitschijf door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 861,50 incl. btw

Meer informatie

TER INFO: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Deze Schommel-Zitschijf biedt vestibulaire en proprioceptieve stimulatie d.m.v. zachte wiegend schommelen of door harder te duwen.

De Schommel-Zitschijf is geschikt voor jongeren, om al schommelend hun sensorische integratie en motorische vaardigheden te verbeteren.

Tijdens het stevig vast houden van de staande kolom, zal men mettertijd al spelend en volop lol makend meer en meer kracht in de handen, armen en schouders ontwikkelen.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

30 andere producten in dezelfde categorie: