SCHOMMEL-SLINGER 50

ABSL.107

Nieuw product

Diameter: circa 50 cm.

Toelaatbaar gewicht: 80 kg.

Levering: De Schommel-Slinger wordt geleverd inclusief een zeer zacht verstelbaar schommelkoord.

Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.

Kleur: kan afwijken m.b.t. de afbeelding.

Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Slinger door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 76,50 incl. btw

Meer informatie

TER INFO: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Deze Schommel-Slinger wordt gebruikt voor de sensorische integratie ontwikkeling alsmede het verschaffen van vestibulaire stimulatie.

Tevens stimuleer je de ontwikkeling van motorische vaardigheden, omdat je tijdens het spelen kracht moet gebruiken om jezelf vast te houden.

Voor iedereen die dus houdt van een uitdaging is de Schommel-Slinger het ultieme speel-hulpmiddel.

De Schommel-Slinger wordt geleverd met een schommelkoord, lengte 200 cm, dat zeer zacht aanvoelt zodat je jezelf niet kunt snijden of ruwe handen krijgt tijdens het schommelen c.q. slingeren.

De Schommel-Slinger is de perfecte tuin schommel, vooral als deze in een boom gehangen kan worden.

Uiteraard moet men er rekening mee houden dat de Schommel-Slinger uitsluitend onder toezicht van een volwassene mag worden gebruikt!

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste aangepaste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

30 andere producten in dezelfde categorie: