SCHOMMEL-PLATFORM 70 Bekijk groter

SCHOMMEL-PLATFORM 70

ABSL.101

Nieuw product

  • Afmeting: 70 x 70 cm.
  • Toelaatbaar gewicht: 125 kg.
  • Levering: Het Schommel-Platform wordt geleverd inclusief 4 schommel-koorden.
  • Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommel-Platform door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 170,50 incl. btw

Meer informatie

TER INFO: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Het Schommel-Platform (Net) is perfect voor sensorische integratie en zal de gebruiker een leuke tijd bezorgen terwijl hij/zij wordt voorzien van vestibulaire zintuiglijke input.

Het Schommel-Platform is zeer licht, heeft een fantastisch zit/lig comfort en kan de gebruiker, behalve de omgeving, ook rondom de grond goed bekijken.

Het Schommel-Platform is erg populair in parken, want het is uiteraard super leuk om op een plek te zijn waar je gezamenlijk met anderen kinderen kunt spelen.

Het Schommel-Platform is ook zeer geschikt voor gebruik in de tuin. Want daar is dan jou eigen plekje, waar je jezelf vrij en prettig voelt om te schommelen, zo veel als je maar wilt.

Verder is het Schommel-Platform rondom voorzien van een zachte schuim bescherming en het net is gemaakt van een sterk en zacht materiaal, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt om op te zitten of te liggen.

Het Schommel-Platform is voorzien van 4 verstelbare schommel-koorden, zodat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker.

Ook een groot voordeel van het Schommel-Platform is dat deze het hele jaar buiten kan blijven hangen en dus altijd klaar staat om te gebruiken.

Indien u op zoek bent naar een schommel-platform welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommel-platform snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

30 andere producten in dezelfde categorie: