SCHOMMEL-PLATFORM 125 Bekijk groter

SCHOMMEL-PLATFORM 125

ABSL.104

Nieuw product

Afmeting: 125 x 60 cm.

Product: Dit Schommel-Platform wordt geleverd in dezelfde uitvoering als Schommel-Platform (78) maar nu in andere afmetingen.

Toelaatbaar gewicht: 135 kg.

Levering: Het Schommel-Platform wordt geleverd inclusief 4 schommel-koorden, Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.

Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommel-Platform door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 802,50 incl. btw

Meer informatie

TER INFO: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Het is algemeen bekend dat Schommel-Platforms het directionele en ruimtelijk inzicht verbeteren.

Deze waarheid is uiteraard ook van toepassing voor dit stevige Schommel-Platform.

Het platform is voorzien van een zachte stoffering (kleur groen) en rondom is een zachte stootrand aangebracht.

Het Schommel-Platform wordt aan een enkel ophangpunt opgehangen. De 4 koorden komen bijeen in een ronde multiplex plaat, welke tot doel heeft de onderlinge koordafstanden te bepalen m.b.t. het gemakkelijk in-en uitstappen.

Indien u op zoek bent naar een schommel-platform welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommel-platform snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

30 andere producten in dezelfde categorie: