SCHOMMELFRAME-DEURKOZIJN (TYPE 1)

ABSS.112

Nieuw product

Toelaatbaar gewicht: 65 kg, Vermelde prijs: is exclusief de afgebeelde schommel, Levering: Het Schommelframe-Deurkozijn wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van het schommelframe door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 482,79 Incl. BTW

Meer informatie

Dit Schommelframe-Deurkozijn maakt het mogelijk dat u veilig schommelt op meerdere plaatsen! Het Schommelframe-Deurkozijn bestaat uit een zware en verstelbare schommelstang, voorzien van een ophanging voor schommelkoorden, welke past in 2 stalen kokers die stevig op een deurkozijn geschroefd kunnen worden. Door het plaatsen van een Schommelframe-Deurkozijn kunt u nu altijd schommelen, terwijl u wordt voorzien van sensorische integratie en ontwikkeling van vestibulair sensorische behoeften. Het Schommelframe-Deurkozijn is een perfect alternatief voor regenachtige dagen, omdat u er geen behoefte aan heeft om dan naar buiten te gaan. Houdt u er wel rekening mee dat de deurkozijn goed vast in de muur verankerd is! Indien u op zoek bent naar een schommelframe welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: