SCHOMMELFRAME-DUBBEL (TYPE 2/35-128) Bekijk groter

SCHOMMELFRAME-DUBBEL (TYPE 2/35-128)

ABSS.105

Nieuw product

Voorwoord: Het EN-1176 gecertificeerde Schommelframe-Dubbel is uitstekend geschikt voor gebruik door scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere institutionele instellingen. Dit Schommelframe-Enkel plaatsen op een openbare speelplaats raadt MARA-Creations af, omdat deze speeltoestellen niet zijn gebouwd om vandalisme te weerstaan. Afmetingen: Hoogte 229 cm, Breedte 254 cm, Diepte 244 cm, Materiaal: gegalvaniseerd staal, Toelaatbaar gewicht: 64 kg per schommelophanging, Levering: Het Schommelframe-Dubbel wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van het schommelframe door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).

Meer details

€ 874,83 Incl. BTW

Meer informatie

Dit kwalitatief hoogwaardig en EU-gecertificeerd Schommelframe-Dubbel (Type 2/35) voldoet aan de strengste Europese keuringseisen en veiligheidsnormen CE + EN-1176 (speeltoestellen bestemd voor openbaar gebruik). Dit Schommelframe-Dubbel is al jaren een begrip in de gezondheidszorg! Het Schommelframe-Dubbel is vervaardigd van een top kwaliteit staal, waarop MARA-Creations u maar liefst 7 jaar schriftelijke garantie geeft. Tevens is het Schommelframe-Dubbel, voor gemakkelijk en soepel schommelen, voorzien van nylon lagers. De positie van de schommel-staanders, in combinatie met de hoogte van het Schommelframe-Dubbel geven een maximum aan stabiliteit en veiligheid. Optioneel leverbaar zijn 4 grondankers TYPE 35, welke in de vaste grond of in betonnen funderingspoeren worden geplaatst, teneinde het Schommelframe-Dubbel veilig aan vast te zetten. N.B. Dit Schommelframe-Dubbel kan het beste geplaatst worden in 4 betonnen funderingspoeren, maar kan eventueel ook losstaand geplaatst worden, mits er mondeling/schriftelijk overleg heeft plaats gevonden met MARA-Creations. Dit in verband met de veiligheid! Indien u op zoek bent naar een schommelframe welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: