SCHOMMELFRAME (TYPE 1) DUBBEL, CE + EN-71 Bekijk groter

SCHOMMELFRAME (TYPE 1) DUBBEL, CE + EN-71

ABSSX102

Nieuw product

  • Afmetingen: Hoogte 229 cm, Breedte 318 cm, Diepte 244 cm,

  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal,

  • Toelaatbaar gewicht: Maximaal 64 kg per Schommel-ophanging,

  • Levering: Het Schommelframe wordt ongemonteerd geleverd. Op verzoek is montage-en plaatsing van het Schommelframe door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag),

  • Garantie: MARA-Creations verstrekt u een garantietermijn van 7 jaar op dit Schommelframe. {Indien gemonteerd en geplaatst door MARA-Creations}.Meer details

€ 598,95 Incl. BTW

Meer informatie

Dit kwalitatief hoogwaardige Schommelframe { Type 1, DUBBEL } voldoet aan de Europese keuringseisen en veiligheidsnormen CE + EN-71 { SPEELTOESTEL GESCHIKT VOOR PRIVE GEBRUIK }.

Dit Schommelframe is al jaren een begrip in de gezondheidszorg en bij particulieren!

Het Schommelframe is vervaardigd van een top kwaliteit staal, waarop MARA-Creations u maar liefst 7 jaar schriftelijke garantie geeft.

Tevens is het Schommelframe, voor gemakkelijk en soepel schommelen, voorzien van nylon lagers.

De positie van de Schommelframe-staanders, in combinatie met de hoogte van het Schommelframe geven een maximum aan stabiliteit en veiligheid.

Optioneel leverbaar zijn 4 grondankers TYPE 35, welke in de vaste grond of in betonnen fundatie poeren worden geplaatst, teneinde het Schommelframe veilig aan vast te zetten.

BELANGRIJK: Dit Schommelframe kan het beste geplaatst worden in 4 betonnen fundatie poeren, maar kan eventueel ook losstaand geplaatst worden, mits er mondeling en/of schriftelijk overleg heeft plaats gevonden met MARA-Creations. Dit in verband met de veiligheid!

Indien u op zoek bent naar Schommelframes welke niet op deze pagina wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Schommelframe snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: